Plakátkommandó

Hogyan segíthetsz
nekünk?

SEGíTSÉG

Hogyan csatlakozhatsz
hozzánk?

vissza

  A segítség lehetséges módjai

  Sok kutyatartó ugyan szívesen segítene a kóborló állatokon, de nincs arra lehetősége, hogy újabb és újabb kutyát hazavigyen. Most itt a lehetőség, hogy mégis segíts!!!

 1. Szükség van folyamatosan plakátolókra:
  Olyan embereket keresünk, akiknek van heti 1-2 órájuk, hogy az általunk terjesztett plakátokat, melyeken az aktuálisan bent lévő kutyusok képe található, a hozzájuk közel eső 1-2 állatorvosi rendelőbe, állatpatikába, nagyobb sétáltató helyekre - egyszóval, ahol sok kutyás megfordul - kiteszi. Ezzel segíteni tudja munkánkat, hogy céljaink megvalósuljanak. Hiszen lehet, hogy pont arra jár valaki, aki felismer egy kutyust és így az vissza tud jutni a gazdijához, vagy esetleg egy olyan valaki sétál arra, akinek van lehetősége és szándéka örökbefogadni egy kutyát.
  Amennyiben ez a forma érdekel téged, akkor az alábbi linkre kattintva írd meg nekünk az adataidat: e-mail cím, név, telefon, postacím, melyik kerületben vállalnád, tudsz-e nyomtatni magadnak színesben és/vagy fekete-fehérben, stb.


 2. Szükség van plakátok nyomtatására:
  Olyan embereket, cégeket keresünk, akik az elkészült plakátokat színesben, illetve fekete-fehérben a szükséges példányszámban kinyomtatják. Nagyon sok jelentkezőnknek nincs vagy csak korlátozott mennyiségű plakát kinyomtatására van lehetősége. Ugyanakkor vannak olyanok, akiknek idejük/lehetőségük nincs tevékenyebben részt venni, de van nyomtatási, másolási kapacitásuk és ezt szívesen felajánlják erre a célra.
  Amennyiben ez a forma érdekel téged, akkor az alábbi linkre kattintva írd meg nekünk az adataidat: e-mail cím, név, telefon, átvételi cím, mennyit tudsz nyomtatni színesben és/vagy fekete-fehérben, stb.


 3. Szükség van számítógéppel, internettel rendelkezőkre:
  Olyan embereket keresünk,akik az interneten tagok, önkéntesek, segítők toborzásában, gazdikereső hirdetések feladásában, szerkesztési munkákban, stb tudnak segíteni. Ehhez nem kell más, mint számítógép, internet kapcsolat, egy kis felhasználói tudás és némi szabadidő. Így egyrészt újabb tagokkal bővül csapatunk, másrészt az átvállalt részfeladattal mások terhei csökkenek.
  Amennyiben ez a forma érdekel téged, akkor az alábbi linkre kattintva írd meg nekünk az adataidat: e-mail cím, név, telefon, melyik területet vállalnád, stb.


 4. Szükség van ideiglenes befogadókra:
  Olyan embereket, cégeket keresünk, akik az általunk mentett kutyákat gazdihoz jutásukig befogadják, gondozzák. Lehetőségeikhez mérten az ellátást (étkezés, orvos, stb) maguk finanszírozzák, illetve szükség esetén a jövőben az összegyűlt adományokból megegyezés szerinti térítés igénybevehető.
  Amennyiben ez a forma érdekel téged, akkor az alábbi linkre kattintva írd meg nekünk az adataidat: e-mail cím, név, telefon, cím, kertes ház vagy lakás, más állat, gyerek, stb.


 5. Szükség van támogatókra:
  Olyan embereket, cégeket keresünk, akik céljaink elérésében anyagilag is támogatnának minket. Jelenleg még csak pénzadományokat várunk, de a későbbiekben (a kutyák számának növekedésével, illetve az ideiglenes befogadók bevonása után) már a tárgyi adományokat (eleség, felszerelés, stb) is szívesen fogadjuk. Kiadásainkat a kutyák ellátási költségei, postázási és nyomtatási díjak jelentik most. Tevékenységünkben bármilyen terjeszkedés, illetve a jelenlegi szint megtartása csak megfelelő anyagi háttér megteremtése után történhet.


 6. Jelentkezés az Alapítvány tagjának:
  Az Alapítvány már nem működik, de ha valaki fel szeretné "éleszteni" szíves megosztom vele a tapasztalatokat, stb ezen
 7. a címen.
Copyright 2006, Hermann Andrea Ildikó. All rights reserved.